اطعام 110 هزار خوزستانی در قالب طرح ضیافت علوی | ابتکار آنلاین
پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

اطعام ۱۱۰ هزار خوزستانی در قالب طرح ضیافت علوی

انتشار: سه شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۵ / ساعت ۲۱:۲۲:۰۹ |
کد خبر: 25376 |
بازدید: 55 views |
بدون دیدگاه


اهواز – ابتکارآنلاین: پنجمین سال طرح ضیافت علوی در سطح خوزستان برگزار و ۱۱۰ هزار پرس غذای گرم در ۱۷ منطقه استان بین نیازمندان مناطق محروم و مردم توزیع شد.

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از ایرنا – حجت الاسلام میلاد امینی موحد مسئول گروه هنر و رسانه طرح ضیافت علوی در خوزستان با اشاره به اجرای پنجمین سال این طرح در سطح استان خوزستان اظهار کرد: در طرح ضیافت علوی به همت طلاب و دانشجویان مسجد الغدیر اهواز، هیات روضه الزهرا و مرکز فرهنگی جهادی عصر ظهور مانند سال های گذشته به محوریت ۱۷ منقطه در سطح استان برگزار شد.

وی افزود: تفاوت این طرح با سال های گذشته این است که در پنجمین سال طرح ضیافت علوی۱۱۰ پرس غذای گرم بین مردم و نیازمندان توزیع شد که نسبت به سال های گذشته این تعداد به همت حمایت های مردمی چند برابر شده است.

مسئول گروه هنر و رسانه طرح ضیافت علوی در خوزستان ادامه داد: ۱۴ هزار پرس از این تعداد در شهرستان اهواز ، ۱۰ هزار پرس در منطقه ملاشیه، ۲۸ هزار پرس در حمیدیه و ماهشهر و باقی آن نیز به ترتیب در سایر شهرستان ها بین مردم توزیع شد.

وی بیان کرد: این طرح یکی از بزرگترین سفره های میهمانی روز غدیر خم در کشور به شمار می رود و هرساله با حمایت های مردمی بر تعداد آن افزوده می شود.

حجت الاسلام امینی یادآور شد: تمامی هزینه های طرح ضیافت علوی در استان به صورت کامل توسط خیران و حامیان مردمی جمع آوری شده و امید است در سال های آینده بتوانیم در سطح وسیعتری این طرح را به مرحله اجرا بگذاریم.

طرح ضیافت علوی پنجمین سال است که در سطح خوزستان برگزار می شود و در سال جاری ۱۱۰ هزار پرس غذای گرم در شهرستان های اهواز، ماهشهر، دزفول، خرمشهر، لالی، اندیمشک، کارون و ایذه بین بیمارستان ها و موسسه های خیریه و مناطق محروم حاشیه شهر اهواز توزیع شد.

همچنین در حاشیه جشن غدیر جشن گلریزان برای سه نفر از افرادی که به دلیل مشکلات مالی زندانی شده اند، برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *